Over Ons

JARENLANGE ERVARING IN BOUWPROJECTEN

Met de gekende Kempische vastberadenheid - overgedragen van vader op zoon - zorgen wij er al ruim 30 jaar voor dat het traject van uw bouwproject van A tot Z foutloos verloopt. We hebben een zestal ploegen van steengoede metsers en andere gedreven stielmannen die ervoor zorgen dat uw bouwwerk ‘af’ zal zijn. 

VERSCHEIDENHEID AAN PROJECTEN

U kan bij ons terecht voor nieuwbouw en renovatie. Wij verzorgen de ruwbouw en coördineren ook de volledige afwerking. Hierbij teren we niet alleen op onze jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende projecten en bouwmethoden, maar zetten we ook volop in op innovatie.

ONZE REFERENTIES

Bouwen doe je niet elke dag. Daarom raden wij kandidaat-bouwers aan om zich vooraf goed te informeren. Bekijk onze referenties om ideeën op te doen en aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren en een architect onder de arm te nemen. Wij adviseren u graag zodat uw bouwdroom in vervulling kan gaan. 

Wij verzorgen de ruwbouw en coördineren ook de volledige afwerking
Wij verzorgen de ruwbouw en coördineren ook de volledige afwerking

Utiliteitsbouw

JOS DEJONGH BOUWONDERNEMING IS EEN GEWAARDEERDE PARTNER VOOR DE REALISATIE VAN OVERHEIDSGEBOUWEN.

PROCES

Wanneer een overheid een nieuw gebouw wil laten plaatsen, dan gaat ze via een openbare aanbesteding op zoek naar de meest geschikte partner. Bij zo'n gunningsprocedure speelt de prijs een belangrijke rol, maar ook de kwaliteit en de betrouwbaarheid wegen zwaar door bij de selectie van de aannemer.

ONZE ERKENNINGEN

Jos Dejongh bouwonderneming schrijft regelmatig in voor openbare aanbestedingen. Daarbij kunnen wij onze jarenlange ervaring uitspelen in de realisatie van overheidsgebouwen. Bovendien beschikken we over de nodige erkenningen:

Klasse 1, categorie C-C1-D21-D29

Klasse 3, categorieën E tot en met G

Klasse 6, Categorie D-D1

We werken voor lokale besturen en de Vlaamse en federale overheid. Voor hen hebben we de ruwbouwwerken en volledige afwerkingen van verschillende overheidsgebouwen gerealiseerd. Denk aan administratieve centra, scholen, sportcomplexen, kinderdagverblijven, bibliotheken, cultuurcentra, woonzorgcentra, enzovoort. 

Contacteer ons voor een offerte
of voor meer informatie.