Over Ons

JARENLANGE ERVARING IN BOUWPROJECTEN

Met de gekende Kempische vastberadenheid - overgedragen van vader op zoon - zorgen wij er al ruim 30 jaar voor dat het traject van uw bouwproject van A tot Z foutloos verloopt. We hebben een zestal ploegen van steengoede metsers en andere gedreven stielmannen die ervoor zorgen dat uw bouwwerk ‘af’ zal zijn. 

VERSCHEIDENHEID AAN PROJECTEN

U kan bij ons terecht voor nieuwbouw en renovatie. Wij verzorgen de ruwbouw en coördineren ook de volledige afwerking. Hierbij teren we niet alleen op onze jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende projecten en bouwmethoden, maar zetten we ook volop in op innovatie.

ONZE REFERENTIES

Bouwen doe je niet elke dag. Daarom raden wij kandidaat-bouwers aan om zich vooraf goed te informeren. Bekijk onze referenties om ideeën op te doen en aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren en een architect onder de arm te nemen. Wij adviseren u graag zodat uw bouwdroom in vervulling kan gaan. 

Wij verzorgen de ruwbouw en coördineren ook de volledige afwerking
Wij verzorgen de ruwbouw en coördineren ook de volledige afwerking

Projectbouw

JOS DEJONGH BOUWONDERNEMING IS UW ERVAREN PARTNER VOOR DE REALISATIE VAN UW INVESTERINGSPROJECT.

TOT IN DE PUNTJES VERZORGD

Als ervaren partner begeleiden wij u in het hele bouwproces, van de eerste afspraak over de verschillende werfvergaderingen tot en met de uiteindelijke oplevering. Op elk moment luisteren wij naar uw wensen. Kwaliteit is ons handelsmerk, u zal zien dat uw project bij ons in goede handen is.

NIEUWSTE BOUWMATERIALEN EN TECHNIEKEN

Ons team beheerst niet alleen het traditionele metselwerk tot in de puntjes, maar is ook in de nieuwste bouwtechnieken helemaal thuis. Zo kunnen we voor elk aspect van uw project de beste oplossing voor de beste prijs aanbieden.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van appartementsgebouwen die wij al mochten realiseren.

Contacteer ons voor een offerte
of voor meer informatie.