Over Ons

JARENLANGE ERVARING IN BOUWPROJECTEN

Met de gekende Kempische vastberadenheid - overgedragen van vader op zoon - zorgen wij er al ruim 30 jaar voor dat het traject van uw bouwproject van A tot Z foutloos verloopt. We hebben een zestal ploegen van steengoede metsers en andere gedreven stielmannen die ervoor zorgen dat uw bouwwerk ‘af’ zal zijn. 

VERSCHEIDENHEID AAN PROJECTEN

U kan bij ons terecht voor nieuwbouw en renovatie. Wij verzorgen de ruwbouw en coördineren ook de volledige afwerking. Hierbij teren we niet alleen op onze jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende projecten en bouwmethoden, maar zetten we ook volop in op innovatie.

ONZE REFERENTIES

Bouwen doe je niet elke dag. Daarom raden wij kandidaat-bouwers aan om zich vooraf goed te informeren. Bekijk onze referenties om ideeën op te doen en aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren en een architect onder de arm te nemen. Wij adviseren u graag zodat uw bouwdroom in vervulling kan gaan. 

Wij verzorgen de ruwbouw en coördineren ook de volledige afwerking
Wij verzorgen de ruwbouw en coördineren ook de volledige afwerking

Renovatie

RENOVATIE

U WIL UW WONING MODERNISEREN OF UITBREIDEN? MET 30 JAAR ERVARING ZIJN WIJ EEN UITSTEKENDE PARTNER VOOR UW PROJECT.

UW WONING RENOVEREN

U wilt uw huis renoveren? Wij begeleiden u in het hele proces en maken samen de selectie in bouwmaterialen. Daarbij blijft het steeds mogelijk om het oorspronkelijke karakter van de woning te bewaren: een volledig vernieuwd huis met de nieuwste technieken en met al de charme van uw vertrouwde woning.

UW WONING VERBOUWEN

Tijd voor een uitbreiding of een andere indeling van uw woning? Kom bij ons langs om over uw plannen te praten, we helpen u graag verder. Onze jarenlange ervaring in verbouwingen of uitbreidingen van bestaande woningen maakt dat wij de geschikte partner zijn om uw project volledig te begeleiden en uit te voeren.

Kom gerust langs met uw uitgewerkte bouwplannen, dan werken we samen verder aan een gedetailleerd stappenplan om uw droomhuis te moderniseren, renoveren of uit te breiden.

Contacteer ons voor een offerte
of voor meer informatie.