Over Ons

JARENLANGE ERVARING IN BOUWPROJECTEN

Met de gekende Kempische vastberadenheid - overgedragen van vader op zoon - zorgen wij er al ruim 30 jaar voor dat het traject van uw bouwproject van A tot Z foutloos verloopt. We hebben een zestal ploegen van steengoede metsers en andere gedreven stielmannen die ervoor zorgen dat uw bouwwerk ‘af’ zal zijn. 

VERSCHEIDENHEID AAN PROJECTEN

U kan bij ons terecht voor nieuwbouw en renovatie. Wij verzorgen de ruwbouw en coördineren ook de volledige afwerking. Hierbij teren we niet alleen op onze jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende projecten en bouwmethoden, maar zetten we ook volop in op innovatie.

ONZE REFERENTIES

Bouwen doe je niet elke dag. Daarom raden wij kandidaat-bouwers aan om zich vooraf goed te informeren. Bekijk onze referenties om ideeën op te doen en aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren en een architect onder de arm te nemen. Wij adviseren u graag zodat uw bouwdroom in vervulling kan gaan. 

Wij verzorgen de ruwbouw en coördineren ook de volledige afwerking
ploegbaas noorderkempen
Wij verzorgen de ruwbouw en coördineren ook de volledige afwerking

Villabouw

MODERN OF KLASSIEK, WIJ MAKEN UW BOUWDROOM WAAR. WIJ BOUWEN NIET ZOMAAR EEN HUIS, WIJ BOUWEN UW THUIS!

SERVICE & STIPTHEID

Het is ons voorrecht om uw thuis te bouwen. Samen bespreken we de materialen en bouwtechnieken die u verkiest voor uw nieuwbouw. We overlopen de mogelijke opties met aandacht voor duurzaamheid in materialen, bouwmethodes en technieken.

Wij staan steeds voor u klaar en luisteren naar uw wensen. Kwaliteit, service en betrokkenheid zijn voor ons geen streefdoel, maar een evidentie.

Kom gerust langs met uw uitgewerkte bouwplannen, dan werken we samen verder aan een gedetailleerd stappenplan om uw droomhuis te bouwen. 

Contacteer ons voor een offerte
of voor meer informatie.